Dr. Franje Tuđmana 6A​
10434 Strmec Samoborski

Domobranska 27
47000 Karlovac

-20%

Hrana GENLOG NUMBER 1 BREAM 1Kg

4,80 

Na zalihi

Opis

Hrana GENLOG NUMBER 1 BREAM 1Kg

 

GENLOG Number 1 rezultat je prikupljanja i eksperimentiranja s najkvalitetnijim i najfinijim sastojcima zapakiranim u inovativno dizajnirane vrećice. Ovaj proizvod dobiven je kombinacijom prirodne hrane iz vode, suhih ličinki fuj-a (jocker-a) i prvoklasnih žitarica što dovodi do jedinstvenosti Number 1 prihrane. Učinkovitost Number 1 prihrane testirana je u svim uvjetima ribolova kako u slobodnom ribolovu tako i u natjecateljskom gdje je utvrđeno da može konkurirati i renomiranim prihranama. Serija Number 1  sadrži šest različitih vrsta prihrane s različitim bojama, granulacijama i aromama tako da se može kombinirati za ribolov raznih vrsta ciprinida (deverika, žutooka, šaran…). Genlog Number 1 je prihrana pogodna za sve tehnike ribolova. Ovo je jedinstven proizvod za ribolovce koji žele svoje ribolovno iskustvo podići na sami vrh.

Dostava

DOSTAVA

 
  • Za narudžbe iznad 70,00 EUR dostava je besplatna, a za ostale se naplaćuje 5,31 EUR po paketu.
  • Dostavu proizvoda vršimo u suradnji s ugovorenim dostavnim službama (GLS).
  • Dostava se vrši na području kopnene Hrvatske slijedeći radni dan od dana preuzimanja od 8-17h. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavne službe.
  • TRANSPORTI I TRGOVINA ne odgovara za bilo kakvo kašnjenje dostavne službe.
  • Napomena: sve narudžbe naručene u petak popodne, dane vikenda, blagdana ili neradnih dana, obrađuju se slijedeći radni dan.
  • U slučaju reklamacije kupac sam snosi troškove povrata proizvoda.

Vašu pošiljku možete pratiti ovdje: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Košarica
Sign in

No account yet?

Započnite unos naziva proizvoda kojeg tražite