Dr. Franje Tuđmana 6A​
10434 Strmec Samoborski

Domobranska 27
47000 Karlovac

Start Pištolj BLOW TR14 9mm Fume

159,00 

Na zalihi

Opis

ORUŽJE C KATEGORIJE

Uvjeti registracije i kupovine:
– Građani stariji od 21 godine

– Obavezna prijava u policijsku postaju

– Ne šaljemo poštom, kupovina isključivo u našim trgovinama

Plinski pištolj BLOW TR14 kalibra 9mm P.A.K. je vrhunski izbor za ljubitelje vatrenog oružja koji žele autentično iskustvo gađanja bez stvarne municije. Ovaj pištolj nudi izvanrednu izradu, sigurnost i pouzdanost, te pruža užitak i zadovoljstvo prilikom korištenja.

BLOW TR14 je izrađen od visokokvalitetnog čelika i polimera koji osiguravaju izdržljivost i pouzdanost. Crna matirana završna obrada daje pištolju elegantan i taktički izgled. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje udobno držanje i intuitivno rukovanje, što rezultira boljom preciznošću prilikom gađanja.
Pištolj koristi kalibar 9mm P.A.K., što znači da koristi plinsku municiju. To omogućuje autentično iskustvo slično pravom oružju, ali bez stvarne opasnosti od ozljeda ili upotrebe smrtonosne municije. Plinska municija proizvodi snažan zvuk i realističan odsjaj, što doprinosi užitku prilikom gađanja i treniranju.
BLOW TR14 je također opremljen s nizom sigurnosnih značajki. Ima mehanički sigurnosni sustav koji sprječava nenamjerno opaljenje, a također ima i sigurnosnu bravicu koja osigurava da pištolj bude zaključan dok ga ne koristite.
Još jedna korisna značajka ovog pištolja je mogućnost rasklapanja radi čišćenja i održavanja. Ovo omogućuje jednostavno održavanje pištolja i produžuje njegov vijek trajanja.
BLOW TR14 9mm P.A.K. plinski pištolj je pouzdan i siguran izbor za one koji žele iskusiti streljački sport ili vježbati samopouzdanje u sigurnom okruženju. Bilo da ga koristite za treniranje, zabavu ili kolekcionarske svrhe, ovaj plinski pištolj pruža autentično iskustvo s velikim zadovoljstvom i sigurnošću.
Dostava

DOSTAVA

 
  • Za narudžbe iznad 70,00 EUR dostava je besplatna, a za ostale se naplaćuje 5,31 EUR po paketu.
  • Dostavu proizvoda vršimo u suradnji s ugovorenim dostavnim službama (GLS).
  • Dostava se vrši na području kopnene Hrvatske slijedeći radni dan od dana preuzimanja od 8-17h. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavne službe.
  • TRANSPORTI I TRGOVINA ne odgovara za bilo kakvo kašnjenje dostavne službe.
  • Napomena: sve narudžbe naručene u petak popodne, dane vikenda, blagdana ili neradnih dana, obrađuju se slijedeći radni dan.
  • U slučaju reklamacije kupac sam snosi troškove povrata proizvoda.

Vašu pošiljku možete pratiti ovdje: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Košarica
Sign in

No account yet?

Započnite unos naziva proizvoda kojeg tražite