FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE - 1 € = 7,53450 kn

Molimo odaberite valutu:

Čizme EVA Lemigo Grenlander (EUR 33,33)

  • Proizvođač:   Lemigo
  • Šifra proizvoda:   Lemigo Grenlander
  • Dostupnost proizvoda:   Dostupno
Odaberite opciju/veličinu
33,33 € Array

Čizme EVA Lemigo Grenlander (EUR 37,03)


Svakom lovcu, ribolovcu i čovjeku koji voli boravak u prirodi jedan od najvažnijih djelova opreme je dobra obuća. Osim zaštite najbitnije značajke su udobnost, praktičnost ali ulogu igra i estetika. Lemigo čizme poljske prozivodnje imaju sve navedene karakteristike.

Model Grenlander 862 su vrlo lagane i vodootporne čizme povoljne za sve sezone. Osmišljena je ponajprije za lovce i ribolovce ali koriste ju svi kojima pašu njezine odlične karakteristike. Proizvedene su od EVA materijala koji joj daje izdržljivost uz zadržavanje iznimno niske težine (npr. broj 43 teži samo 385g). Za razliku od gumenih čizama, EVA čizme zbog svoje lakoće ne umaraju noge ni pri duljem hodu po šumi. Čizme dolaze sa odvojivim toplim uloškom napravljenim od nekoliko slojeva izolacijskih materijala. Odlično drže toplinu i na niskim temperaturama što posebno odgovara i ribićima koji gaze u hladnu vodu ili stoje na ledu. Potplat je također napravljen od EVA materijala, ne klizi i jednostavno se čisti.

Ukupni dojam:
Iznimno udobne i lagane čizme povoljne za lovce i ribolovce. Zahvaljujući svojstivma EVA materijala i odvojivom ulošku mogu se koristiti u svim sezonama uz posebno dobra svojstva na niskim temperaturama.

Održavanje i odlaganje:
Preporučljivo je čizme čistiti toplom vodom, blagim sapunom/detrđentom i mekom krpom uz sušenje na sobnoj temperaturi. Moguće je korištenje i drugih tekućina koje ne štete EVA materijalu (npr. mješavine vode i glicerina).

- ne čistiti oštrim predmetima
- ne prati u organskim otopinama (benzin, toluen..)
- ne sušiti na suncu
- ne čuvati ih blizu jakih izvora topline (peći, grijalice itd.) na manje od 1m udaljenosti


Ocijeni proizvod


Prijavite se ili registrirajte da bi ocjenili proizvod

USKORO NOVA WEB TRGOVINA!
Molimo vas za razumijevanje zbog neažurnih cijena na postojećoj web trgovini.