Dobro došli na T&T Webshop - 01 3323 990 -

Poštovani kupci, T&T Webshop je i dalje u izradi ali možete slobodno kupovati. Ako ne možete naći određeni proizvod slobodno nas kontaktirajte, ili provjerite kasnije. Želimo vam ugodnu kupovinu. Vaš T&T Webshop!

Rola Okuma Custom Black CB-60

Rola Okuma Custom Black CB-60

  • Proizvođač:   Okuma
  • Šifra proizvoda:   51232
  • Dostupnost proizvoda:   Dostupno
Cijena: 339,00 KN

51232 – ROLA OKUMA CUSTOM BLACK CB-60

4 ležaja
Prijenos 4,5:1
Rezervna grafitna špula
339,00 kn

Okuma rola Custom Black je „big pit“ rola namijenjena klasičnom šaranskome i„surf“ načinu ribolova na velikim daljinama. Svojom velikom plitkom metalnom špulom na malom kučištu kojim dominira mat crna boja, Custom Black ulijeva povjerenje kao ozbiljna rola s kojom se možete boriti i sa najvećim morskim i slatkovodnim predatorima. Osim u surf ribolovu na moru, ova rola zahvaljujući svojim dalekometnim svojstvima ima široku primjenu u šaranskome ili bilo kojem drugom stacionarnom ribolovu u kontinentu. Koristili je kao lovnu ili kao marker ili spod kombinaciju, Customica vas neće iznevjeriti a, kao i uvijek, uz nju možete računati i na dvogodišnju garanciju na mehaničke kvarove. Krasi je 3+ 1 stainless steel kugličnih ležaja koji joj omogućuju glatko okretanje ručice prilikom namatanja a dodatnu snagu joj daje i Worm shaft transmission sistem kao pokretačka snaga. Custom Black-ica je dostupna u veličini CB-60 u težini od 570 g, kapacitet špule joj je 310 metara strune promjera 0,35, dok joj je brzina prijenosa 4,5:1.


Ocijeni proizvod


Prijavite se ili registrirajte da bi ocjenili proizvod

BLACK FRIDAY POPUST!

Potrebno je staviti sve željene artikle u košaricu i pritisnuti na Košarica (na vrhu stranice) i na kraju upisati kod u Iskoristi kod:


Upisati kod za popust na ribolovnu opremu (20% popusta): BFR20

Upisati kod za popust na lovnu opremu (10% popusta): BFL10