Dobro došli na T&T Webshop - 01 3323 990 -

Poštovani kupci, T&T Webshop je i dalje u izradi ali možete slobodno kupovati. Ako ne možete naći određeni proizvod slobodno nas kontaktirajte, ili provjerite kasnije. Želimo vam ugodnu kupovinu. Vaš T&T Webshop!

Rola Okuma Distance DTA-60

Rola Okuma Distance DTA-60

  • Proizvođač:   Okuma
  • Šifra proizvoda:   51233
  • Dostupnost proizvoda:   Dostupno
Cijena: 399,00 KN Cijena: 455,00 KN

51233 – ROLA OKUMA DISTANCE DTA-60

4 ležaja
Prijenos 4,5:1
455,40 kn   399,00 kn


Distance DTA-60 je dalekometna šaranska „big pit“ u koju je ugrađeno 3+1 kvalitetan stainless steel kuglični ležaj. Za sigurno namatanje čak i pod velikim opterećenjem zadužen je standardni Worm shaft oscillation sistem. Prijenos modela DTA-60 je 4,5:1 sa aluminijskom špulom koja ima kapacitet od 310 m strune debljine 0,35mm Tu su još; kovana aluminijska drška, računalno balansiran rotor, multi disc karbonski kočioni sistem te rezervna grafitna špula. Tu su još neki aduti poput LCS kontrole najlona zbog kojega savršeno sjedne na špulu prilikom namatanja ili RES II kompjutorski izbalansiranog rotora i Hydro Block gumene brtve kočionog sustava na vrhu špule čime se dobilo na brzini kočnice. Teška je 570 g a u jednom okretaju ručice role uvlači čak 101 cm strune a koliko je jaka svjedoči i jačina kočnice od 12 kg. Što se praktičnog dijela tiče, DTA-60 može jednako dobro poslužiti i u šaranskome kao i u dalekometnom ribolovu sa morske obale- suf castingu. Osim atraktivnog izgleda i maloprije nabrojanih vrhunskih perfomansi i tehničkih noviteta, ova rola je prije svega vrlo pouzdana i dugotrajna što se potvrđuje i dvogodišnjom garancijom na bilo kakav mehanički kvar.Ocijeni proizvod


Prijavite se ili registrirajte da bi ocjenili proizvod

BLACK FRIDAY POPUST!

Potrebno je staviti sve željene artikle u košaricu i pritisnuti na Košarica (na vrhu stranice) i na kraju upisati kod u Iskoristi kod:


Upisati kod za popust na ribolovnu opremu (20% popusta): BFR20

Upisati kod za popust na lovnu opremu (10% popusta): BFL10