Dr. Franje Tuđmana 6A​
10434 Strmec Samoborski

Domobranska 27
47000 Karlovac

Po narudžbi

Mamci za morski ribolov – Morski cvijet

8,90 

Nema na zalihi

Obavijestite me kada zalihe budu dostupne

Šifra 1151 Kategorije ,
Opis

Crvi su vjerojatno najkvalitetnija skupina mamca za lov udicom u moru. No, od više tisuća različitih vrsta crva koji žive na i u morskom dnu, naši udičari mamče samo nekoliko: velikog, pjeskulja, malog crvenog, golog štrcaljca te u posljednje vrijeme uvozne poput korejskog, američkog… Samo rijetki, najbolji poznavatelji mamaca u određenim situacijama najradije koriste neke druge crve, među njima i cjevaše.

Proboden kroz sredinu, najbolje pomoću igle za mamčenje, crv se navlači na udicu dok je posve ne prekrije. Dobro je ako mu dio visi preko vrha udice, koji ne treba viriti iz crva. Nadijevati ga je najbolje tako da mu glava bude na udici jer se tako se nabolje drži. No, kad se lovi odbacivanjem, neophodno ga je vezati pomoću elastične niti.
Namamčeni cjevaš dugo ispušta tjelesnu tekućinu pa time privlači ribe. To su uglavnom manji sparidi te druge manje cijenjene ribe, ponajprije usnjače (drozd, vladika, lumbrak, smokva, vrana) te šparmić, ali ima i cjenjenijih riba koje će posegnuti za tim mamcem, primjerice ovčica, ukjata, sarak i kavala.

Sastav: u salamuri

Dostava

DOSTAVA

 
  • Za narudžbe iznad 70,00 EUR dostava je besplatna, a za ostale se naplaćuje 5,31 EUR po paketu.
  • Dostavu proizvoda vršimo u suradnji s ugovorenim dostavnim službama (GLS).
  • Dostava se vrši na području kopnene Hrvatske slijedeći radni dan od dana preuzimanja od 8-17h. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavne službe.
  • TRANSPORTI I TRGOVINA ne odgovara za bilo kakvo kašnjenje dostavne službe.
  • Napomena: sve narudžbe naručene u petak popodne, dane vikenda, blagdana ili neradnih dana, obrađuju se slijedeći radni dan.
  • U slučaju reklamacije kupac sam snosi troškove povrata proizvoda.

Vašu pošiljku možete pratiti ovdje: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Košarica
Sign in

No account yet?

Započnite unos naziva proizvoda kojeg tražite