BUTYRIC ACID CRUSTACEAN 2,5kg
- Mješavina najboljih atraktora ikad, maslačne kiseline, GLM-a, ekstrakta slatkovodnih dagnji i školjkaša čini da ovaj mamac doslovno eksplodira u vodi. Brojni veliki šarani koje inače nije bilo moguće nadmudriti ulovljeni su ovom boilom.
OBSESSION 2,5kg
- Ne možete izmisliti kotač, ali možete pokušati poboljšati ga. Bilo da se radi o enzimima, aminokiselinama, fermentaciji, sve se već koristi i odavno je prestalo biti tajna. Stajanje na mjestu je korak unatrag i stoga sam, kao što sam to već često činio, krenuo u potragu za nečim neobičnim za upotrebu (i mislim da sam u tome jako dobro uspio). Neću ovdje navoditi nikakve sastojke ili dodatke, svi koji me poznaju ili su lovili na moje proizvode znaju o čemu pričam. Miris i okus je teško definirati, opisao bih ga kao slatko-kiseli.
UMAMI-FIVE 2,5kg
- Uravnotežena i lako probavljiva mješavina ribe i mesa čini osnovu za brutalno dobre boilie. Koriste se samo LT brašna kako bi se sačuvalo što više sastojaka. Dodatak raznih začina i tvari koje potiču apetit iz Azije stvara mesnatu, pikantnu i gorku notu umamija (petog osjetila okusa). Kao što je postalo očito posljednjih mjeseci, ovu ljutu boilu preferiraju velike ribe.
FRUIT ACID MUSSEL 2,5kg
- Dobra probavljivost boile je jedna od stvari koja je čini uspješnom mamcem. Druga stvar je visok udio smrznutog mesa dagnji u kombinaciji s voćnom kiselinom koje se savršeno nadopunjuju.
NG-STIM 2,5kg
- Uravnotežena boila sa svim bitnim sastojcima potrebnim za odličan mamac. Nova generacija stimulatora koji se koriste u akvakulturi i uzgoju koi šarana osigurava brzu percepciju i stimulirajuće učinke hranjenja. Naravno, nisu zanemareni ni provjereni atraktanti poput punomasnog GLM ekstrakta, ekstrakta goveđe jetre, ekstrakta kvasca… Prvi pokušaji 2018. na raznim vodama rezultirali su zapanjujućim ulovima, a mamac nije prošao nezapaženo ni na natjecateljskoj sceni.
Konzervirano alkoholom:
Zbog sve veće potražnje za dugotrajnim mamcima, morao sam nešto smisliti.
Kalcijev sorbat, sorbinska kiselina, benzojeva kiselina ili kako god se već zovu, za mene nije dolazila u obzir. Prošli eksperimenti su mi pokazali da se ne samo okus promijenio, već i ulovljivost mamca ostavila je mnogo toga za poželjeti. Nakon mnogih eksperimenata i rasprava s ostalim ribolovcima, došli smo do alkoholnog spoja. Detalji će naravno ostati tajna naše tvrtke 😉
Najvažnije je da nećete primijetiti nikakvu razliku u okusu ili privlačnosti u usporedbi sa smrznutima. Alkoholni spoj isparava čim mamac uđe u vodu. Mamci imaju rok trajanja odprilike 12 mjeseci.