Dr. Franje Tuđmana 6A​
10434 Strmec Samoborski

Domobranska 27
47000 Karlovac

Po narudžbi

Nosač Picatinny Šina-Winchester XPR (LA, B=98, L=160)

91,58 

Nema na zalihi

Obavijestite me kada zalihe budu dostupne

Šifra 010-44-LA Kategorije , ,
Opis

Picatinny tračnica sastoji se od utora s međusobnim razmakom od 5,23 mm, što znači da se može koristiti cijelom dužinom. Jednostavan je za montiranje i zamjenjiv – ako je nešto napravljeno za Picatinny tračnicu, odgovarat će bez obzira na proizvođača ili datum proizvodnje. Pristupačan je, otporan i pouzdan – to je razlog zašto ga tako često koriste profesionalci i vojska. Zbog svih svojih izvrsnih kvaliteta, Picatinny tračnica posljednjih godina dominira tržištem željeznica.

Picatinny je veliki korak naprijed u odnosu na Weaver standard. Weaver ima nekoliko predodređenih utora dok Picatinny ima utore po cijeloj površini, omogućujući da se uređaj montira gdje god korisniku odgovara. Weaverov utor širok je 3,8 mm, zbog čega prstenasti nosači napravljeni za Weaver tračnicu također pristaju na Picatinnyjevu tračnicu, dok prstenasti nosači napravljeni posebno za Picatinnyjevu tračnicu neće stati na Weaverovu tračnicu. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto je Picatinny daleko bolje rješenje za montažu.

Rusan, tvrtka iz Hrvatske, jedan je od proizvođača Picatinny tračnica. Izrađuju nosače od čelika i aluminija i kupcima daju širok izbor Picatinny vodilica za razne puške. Izrađene su od visokokvalitetnog čelika tamno plave boje. Picatinny Rails uključuje vijke s odgovarajućim navojem za odgovarajuću pušku. Rusan pokriva 10 godina jamstva za sve svoje proizvode.

Dostava

DOSTAVA

 
  • Za narudžbe iznad 70,00 EUR dostava je besplatna, a za ostale se naplaćuje 5,31 EUR po paketu.
  • Dostavu proizvoda vršimo u suradnji s ugovorenim dostavnim službama (GLS).
  • Dostava se vrši na području kopnene Hrvatske slijedeći radni dan od dana preuzimanja od 8-17h. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavne službe.
  • TRANSPORTI I TRGOVINA ne odgovara za bilo kakvo kašnjenje dostavne službe.
  • Napomena: sve narudžbe naručene u petak popodne, dane vikenda, blagdana ili neradnih dana, obrađuju se slijedeći radni dan.
  • U slučaju reklamacije kupac sam snosi troškove povrata proizvoda.

Vašu pošiljku možete pratiti ovdje: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Košarica
Sign in

No account yet?

Započnite unos naziva proizvoda kojeg tražite